Speelgoed met systeem
Made in Germany
Recommended by SPIELGUT!
HOTLINE +49 (0)2247 758409
 

Houten ballen uit de Tischlerschuppen

Op de planken in de Tischlerschuppen zijn niet alleen bouwblokken en houten blokken te ontdekken.

U vindt er ook een ruime keuze aan houten beuken ballen in verschillende diameters.

De houten ballen zijn niet alleen verkrijgbaar zonder gat, maar ook met een half gat of een volledig gat. Wij hebben ook een groot assortiment halve ballen, macramé ballen en macramé olijven. Zelfs als u op zoek bent naar houten knopen, zult u vinden wat u zoekt.

Wij hebben de houten ballen in verschillende categorieën verdeeld, zodat de ballen nu gesorteerd zijn op geboord, half geboord en ongeboord. Dus de juiste keuze is snel gemaakt. Hetzelfde geldt voor de halve ballen, de knopen en de macramé ballen.

Ons assortiment bestaat niet alleen uit onze kleinste houten kralen met een diameter van 10 mm. Ook grote houten bollen tot een diameter van 15 cm rollen in onze rekken.

Zo kunt u de kleinste houten kralen perfect gebruiken voor handwerken en rijgen. Vooral met onze grote catalogus van macramé ballen en macramé olijven kunt u de mooiste werken maken. De grote houten ballen zijn geweldig voor het trainen van de motoriek van kinderen. Kinderen hebben veel plezier met het rollen van de houten ballen over de vloer.

Verschillende kogelafmetingen zijn ook zeer geschikt voor gebruik in kogelbanen.

Onze houten ballen kunnen ook op school worden gebruikt, bijvoorbeeld bij lessen meetkunde, om de eigenschappen van een bal te demonstreren en het voor kinderen begrijpelijker te maken. Het is gemakkelijk uit te leggen wat een diameter of een straal is. Het berekenen van het volume is ook gemakkelijker wanneer kinderen de houten bol in hun handen kunnen houden.

Vooral de zeer grote houten bollen zijn zeer geschikt als decoratie in huis of in een etalage.

Ook onze boekenballen zijn, net als onze houten bouwblokken, onbehandeld en gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen.

 

Bloggerei.de

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.